Hos Urban Help arbejder vi med strategisk byudvikling med fokus på målbar resultatskabelse. Rapporter og analyser er intet værd uden handling og mål. Vi tager ejerskab og engagerer os med alt hvad vi har i de områder og bygninger, som vi bliver involveret i. Og altid med afsæt i de ønsker og prioriteter, som vores kunder og samarbejdspartnere har.

Vi har tre fokusområder:

1.   Rådgivning om byudvikling og udvikling af byrum
2.   Aktivering af bygninger og byområder i en midlertidig kontekst
3.   Udvikling af grundfortælling og kommunikation for områder og gennemførelse af strategiske indsatser og events.

Frida Byder

Projektchef

Barsel indtil den 1. april 2019

frida@urbanhelp.dk

+45 26199204

Linkedin

Johan Hansen

Projektleder

johan@urbanhelp.dk

+45 23742154

Linkedin 

 

“Skanska har i flere år haft Urban Help som samarbejdspartner og rådgiver i forbindelse med udviklingen af Scanport-området beliggende ved Københavns Lufthavn. Både den strategiske rådgivning og aktiveringen af vores bygninger har skabt håndgribeligt markedsføringsmæssigt og kommerciel værdi”

Elo Alsing, Markedschef, Skanska

 

“Urban Help leverer kompetent rådgivning, der giver retning og værktøjer i strategiprocesser, og har altid fokus på at komme fra ord til handling. Senest har workshoppen om nytænkning af byrum for Vidensbyens netværk for byudvikling og handel hjulpet os videre i forhold til en bredt forankret indsats i Lyngby-Taarbæk.”

Caroline Arends, Adm. Direktør, Lyngby-Taarbæk Vidensby

 

 

 

“Med Urban Helps udarbejdelse af en ambitiøs, men realistisk strategi for midlertidig aktivering af Carlsberg Byen fik vi et stærkt grundlag for den succesfulde udvikling af området, som vi har set.”

Lars Holten, tidligere direktør for Carlsberg Ejendomme